Like: Koekjes per post

Opzoek naar een leuk en origineel cadeautje, bedankje of wil je iemand eens echt verrassen?
In de Bodieboost Facebook community kwam ik een heel leuk concept tegen. Koekjes per post!

Koekjes per post is een website/shop waarop je heerlijke koeken en brownies kan bestellen, maar dat is niet alles! Omdat het over twee weekjes alweer 14 februari is, hebben ze een speciale limited edition valentijnscake, jammie!

Koekjesperpost.nl | Overheerlijke chocolade koekenKoekjesperpost.nl | Heerlijke chocolade brownies!Speciaal voor Valentijnsdag: Valentijnscake bij Koekjesperpost.nl!
Alle lekkernijen worden iedere dag weer vers gebakken en er wordt naar gestreefd binnen 48 uur te bezorgen. Dit wordt gedaan in een leuke verpakking en daarnaast kan je er gratis een lief kaartje bij laten doen, om het nog even iets persoonlijker te maken. Ideaal cadeautje!

Als je de koeken besteld krijg je een pakje met daarin wel acht grote koeken, met heerlijk veel stukjes chocolade voor €9,95. De brownies zijn smeuïg en hebben een lekker zachte binnenkant. Ze komen in een doosje van zes stuks, en ook dat kost je €9,95. De valentijnscake is een lekkere cake met een laagje kokos, natuurlijk is de cake mooi versierd in valentijns stijl, de cake kost €8,95.

Extra leuk is dat ze nu een actie waarbij ze je lekkernijen gratis verzenden! Wedden dat degene wie je dit cadeau geeft er heel erg blij mee is? Enne, jezelf af en toe verwennen is natuurlijk ook heel erg belangrijk!

Advertisements

8 thoughts on “Like: Koekjes per post

  1. Wat leuk!!
    Ik zag laatste ook een keertje Koekjes uit een Pot op een forum. Dan zat er in een glazen pot alle ingredienten om zelf koekjes te bakken..ook echt heel erg leuk kadootje en deed me meteen hieraan denken..Ook al hoef je deze dan niet meer zelf te bakken, haha.

    Like

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s