H&M wishlist

Ik kreeg een mailtje van H&M waarin stond dat er meer dan 1000 items waren toegevoegd aan de webshop. 1000?! Dat laat ik me geen tweede keer zeggen, dus een paar seconden later opende ik de webshop ook meteen. Ik zag veel leuke dingen, en heb dan ook weer een flinke wishlist samen gesteld met een leuke blazer, shortjes, zonnebril, clutch, bikini, jeans, sieraden en een mooie tas waarvan ik binnenkort een aantal dingen ga bestellen. Daarnaast heb ik een sport wishlist gemaakt, aangezien ik daar nu zo fanatiek mee bezig ben en ze hele leuke dingen hebben. Ik wil natuurlijk wel sporten in stijl. Mijn fashion wishlist zien jullie binnenkort, voor nu mijn sport wishlist!

Het mooiste is, niets is duurder dan €25,00, wat met mijn studentenbudget heel heel erg fijn is!

Advertisements

8 thoughts on “H&M wishlist

  1. Oeeeeh 1000 is veel! Ik ga vanmiddag ook even rondsnuffelen dan. Leuke sport wishlist! Ben benieuwd of ze nu meer keuze hebben in van die sporttops, die heb ik nog eentje nodig 🙂

    Like

  2. als je van plan bent te gaan hardlopen of iets dergelijks zou ik alleen toch voor wat duurdere schoenen kiezen en je laten adviseren door het personeel van een sport specialisatie zaak, je voeten zijn belangrijk! 🙂 die sportkleding van h&m is wel echt fijn 🙂 ik heb die sport bh en hij zit super comfortabel!

    Like

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s