Disney!

28 december was het zo ver, we gingen naar Disney! Ik keek er zó naar uit en had er zo ontzettend veel zin in. De wekker stond op 1 uur en om 2.30 uur zaten we in de bus. Rond 10 uur zouden we bij Disney zijn en om half 11 in het park. Helemaal super dus.
Tot we om 7 uur stil kwamen te staan met de bus in noord Frankrijk, hij was kapot en de chauffeur kreeg hem niet meer aan de praat. De wegenwacht kwam en er bleek dat er te weinig benzine in de bus zat en dat er iets met de koeling van de motor was. Daarnaast deed ook de verwarming het niet meer. Toch maakten ze de bus en we reden na 2 uur wachten weer verder.

We maakten een stop bij een benzinestation, waar de bus eerst ergens tegenaan reed, om daar naar het toilet te kunnen en daarnaast moest de bus tanken. Na 3 kwartier stapten we (bijna) allemaal weer in en reden we verder. Al gauw kwamen we erachter dat we een vrouw en kind misten.. die stonden dus nog bij het benzinestation. Rechtsomkeert , maar er was niemand meer te bekennen. Uiteindelijk bleek dat ze met de politie mee waren gegaan naar het politiebureau, we we konden geen contact kregen en we wisten niet waar ze zat dus we reden verder naar Parijs. We zetten eerst mensen in Parijs af die daar een dagje gingen vertoeven en daarna reden we door naar Disney, daar aangekomen om 2 uur (!!) waren onze kaartjes zoek. Pas om 3 uur konden we het park in.

Gelukkig moest de buschauffeur genoeg rust hebben voor hij terug mocht rijden en dus mochten wij langer in het park blijven, tot sluitingstijd! Dit betekende dus ook dat we de eindshow, Disney dreams of christmas konden zien, een heel groot geluk bij ongeluk.

Toen we in Disney waren was voor ons alles meteen weer goed. Het park is zooooo ontzettend mooi, vooral zo in kerstsferen. We gingen natuurlijk eerst in de space mountain, aten een heerlijke hamburger, gingen in de Indiana Jones achtbaan, nog een keer in de space mountain, keken de kerstparade, en we gingen in de Peter Pan droomvlucht. We aten warme wafels met chocolade en dronken chocolademelk en gingen weer verder. Hoe donkerder het werd, hoe mooier het park werd met alle prachtige lichtjes. We keken in wat winkeltjes, we struinden rond, keken naar al het moois, gingen in meer attracties, waren in het kasteel en genoten vooral heel erg! Om een uurtje of half 9 gingen we eten, een heerlijke pizza met salade. Daarna kocht ik een héle mooie kerstbal die me voor altijd aan deze mooie dag gaat herinneren en ik kreeg van mijn lieve vriend een mini mouse hartjes lolly! Ik was zo blij als een kind haha, en nu ik er aan terug denk krijg ik meteen weer een glimlach op mijn gezicht.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Na het eten en nog wat rondlopen was het tijd voor het allermooiste van de hele dag: Disney Dreams of christmas. Over het hele plein klonk kerstmuziek, videoprotectie op het kasteel, heel veel gave effecten, fonteinen, overal lichtjes en HEEL VEEL en prachtig vuurwerk. Oh wat heb ik hier van genoten zeg, 20 minuten lang!!  Om jullie een indruk te geven:

En geloof me, in het echt was het nog véél mooier.
Na de show stapten we weer in de bus, haalden we de rest van de mensen in Parijs op en daarna vertrokken we naar huis, nouja, we moesten eerst nog de vrouw en het kind ophalen, die de hele dag tot 2 uur ‘s nachts op het politiebureau hebben gezeten, zo sneu! Uiteindelijk waren we ‘s ochtends om half 8 thuis en hebben we héél lang geslapen. We gaan dus nooit meer met Slangenreizen maar.. we gaan volgend jaar zeker weer naar Disney, en dan langer dan één dag. Het was super!

Advertisements

10 thoughts on “Disney!

  1. Zo erg van die bus! Gelukkig hebben jullie wel nog een fijne dag gehad. Disneyland is echt een prachtig park en de show ‘s avonds is gewoon té mooi ❤

    Like

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s