Urban Decay: Naked 3

IK HEB HEM! Vanaf het moment dat de eerste foto’s van het Naked 3 palette verschenen wilde ik hem al hebben. De kleurtjes passen gewoon precies bij mij en zijn ontzettend mooi. Twee nadeeltjes: 1. Niet te koop in Nederland en overal online uitverkocht 2. Duur. Ik deed mee aan een winactie op de blog van Sanne ennnnn je raad het al: ik won! Wat was ik blij zeg!!

Afgelopen week heb ik het palette binnen gehad. Helaas zijn er met de post een paar oogschaduws een beetje los gekomen, dat kun je zien op de foto’s. Gelukkig zijn ze allemaal nog wel helemaal heel en inmiddels gebruik ik het palette iedere dag met veel plezier! Je kunt er alle kanten mee op. Er zitten volop kleurtjes in voor een everyday look maar met de donkere kleuren kun je het ook allemaal heel geschikt maken voor ‘s avonds. Ik ben heeel gek op het palette! Hieronder foto’s van het palette zelf, de foto’s van de look zijn helaas mislukt dus die hebben jullie nog van mij te goed! Kan namelijk niet wachten om de rest van de foto’s te laten zien.

Image and video hosting by TinyPic
Dit mooie blik zat nog in een doosje met daarbij een aantal samples van de bekende Primer Potion, oogschaduw basis, van Urban Decay.

Image and video hosting by TinyPic
Zonder flits

Image and video hosting by TinyPic
Met flits

Image and video hosting by TinyPic

Hij is regelmatig te verkrijgen, maar ook regelmatig uitverkocht op http://www.hqhair.com en http://www.beautybay.com. Een tripje boeken naar Londen, Parijs of NYC kan natuurlijk ook 🙂

Advertisements

6 thoughts on “Urban Decay: Naked 3

  1. Ik heb hem ook en erg blij mee! Al moest ik wel even wennen. De Naked2 kan ik dromen, dat wil zeggen dat ik precies weet welke kleuren ik waar moet gebruiken. Deze was weer even proberen. Maar het resultaat mag er zijn! Wat tof dat je hem gewonnen hebt!

    Like

  2. Ohhh wat een leuke prijs, gaaf dat palette :D. Ik heb echt überweinig make-up, maar ik lees zoveel over dat palette, dat ik hem écht moet aanschaffen (of een soortgelijke, haha)! Gefeliciteerd 😀

    Like

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s