Herfst/winter 2014: wishlist!

Zoals ik eerder al vertelde, ik wil best een hele boel, dacht ik. Tot ik eens ging bedenken wat ik nu echt graag nog wilde hebben, vooral qua fashion & beauty.

Autumn / winter 2014 2015 wishlist

1. Een pyjama die mooi én warm tegelijkertijd is heb ik nog nooit gevonden. Deze van H&M kost €19,00 en komt zeker in aanmerking.
2. MAC mineralized skinfinish in soft & gentle: gewoon omdat ik hem al ZO lang mooi vind. €29,50 en onder andere te koop bij MAC stores en in verschillende filialen van Douglas en Bijenkorf.
3. Een mooie nette maar wel draagbare LBD. Ik heb er een aantal, maar de meeste zijn meer geschikt voor de zomer, of voor ‘s avonds. Deze lijkt me perfect met een panty, jasje en mooie laarsjes helaas is hij van The Row en €1000+ … Even zoeken naar een goed alternatief dus.
4. Melano! Ik schreef er al een heel artikel over, welke je hier kunt lezen.
5. Een mooi dun riempje, van echt leer. Ik draag altijd een riempje, maar altijd exemplaren van de Primark waarvan het ”leer” na een paar weken begint af te bladderen. Ook deze is helaas heel duur, €100 van B Low the Belt via shopbop.com
6. Een echt leren tas! Deze is van Celine en ik vind hem prachtig maar té duur. Nu heb ik heeel veel geluk, want op de blog van Tedje won ik een winactie: namelijk €80,00 shoptegoed bij Mynewbag. Ze hebben daar een mooie knock-off van echt leer die binnenkort mijn kant op komt!
7. MAC please me lipstick. Zo mooi, roze maar toch neutraal en past bij alles. €19,00. (Op deze foto komt hij wat licht over, hij is eigenlijk wat donkerder!)
8. Uggs. Ja ja, ik heb al twee paar mini’s waarvan een paar echt ten einde is. Nu wil ik graag deze, ik vind ze net wat schattiger en mooier dan de gewone mini’s en ik vind donkerbruin gewoon een hele mooie kleur (ik heb nu gewoon bruin en zwart). Deze zijn €180,00

EN ik wil héél graag volgend jaar naar New York (natuurlijk incl. shoppingmoney) en ik wil wanneer ik dit jaar mijn HBO diploma haal een vakopleiding tot schoonheidsspecialiste gaan volgen, welke helaas particulier is en dus ook best wel prijzig. Duur duur duur, ik blijf lekker werken én sparen maar ik kan het steeds maar niet laten om uit eten te gaan en nieuwe kleding te kopen!

Wat staat er op jouw wishlist?

Advertisements

3 thoughts on “Herfst/winter 2014: wishlist!

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s