Mijn week #2

Al weer een weekje voorbij en dus alweer meer dan een week aan het bloggen. Het bevalt me zo super goed en ik heb de hele tijd zin om nieuwe blogjes te gaan schrijven en mijn hoofd loopt over van inspiratie , helaas ook van tentamenstof en daardoor heb ik iets minder tijd aan mijn blog en leuke dingen kunnen besteden als ik zou willen. Maar goed nieuws: na komende week is het drukste blok van mijn specialisatie voorbij! Toch heb ik weer fotootjes gemaakt die ik graag met jullie wil delen.

Image and video hosting by TinyPic
In het begin van de week voelde ik me helemaal niet lekker, ik ben een dagje thuis gebleven omdat ik erg dol duizelig en misselijk was, een dag later voelde ik me nog steeds niet lekker (dat is ook wel te zien, lekker wit!) maar ik moest toch op weg naar mijn studentenhuisje voor school en mijn werk. Toen ik op mijn kamertje kwam stonk deze helemaal naar verf omdat de kozijnen van buiten waren geverfd, geurkaarsjes aan het was opgelost! ‘S avonds ging ik even met mijn vriend naar de Ikea waar we lekker aten en daarna nog even rondliepen, ik kocht wat kleine dingen.
Dit zijn de armbandjes die ik vorige week bij Forever21 kocht, ik ben er super blij mee!

Klik hier om verder te lezen en meer foto’s te zien!

Image and video hosting by TinyPic
Ik heb een tijd lang nagedacht over welke master ik nu eigenlijk wilde doen op de universiteit als ik na dit jaar mijn HBO diploma heb, maar ik bedacht me dat ik eigenlijk helemaal geen master wil doen omdat er geen is die goed aansluit bij mijn bachelor en die ik ook nog leuk vind. Ik wil al heel lang schoonheidsspecialiste worden en ik denk dan ook dat ik ervoor ga kiezen deze opleiding (wel de vakopleiding) volgend jaar te gaan doen! Ik voelde me stukken beter, dit was een druk dagje met college, veel studeren en ook nog 6 uurtjes werken. Toen ik bij de Mac kwam om te werken kreeg ik een leuke verrassing: ik kreeg namelijk contract verlening en wel voor een jaar! Ik ben er superblij mee want ik vind mijn werk echt een ideaal bijbaantje. In mijn pauze at ik soep, een broodje met zeezoutboter (te lekker), wat yoghurt en cola zero (perfecte combinatie.. NOT) haha. Toen ik thuiskwam stond me een leuke verrassing te wachten wat ik won shoptegoed voor Oh My Bag! Deze tas wil ik gaan kiezen!

Image and video hosting by TinyPic
Weeekend! Kruidnootjes als cheat samen met thee en Flikken Maastricht op tv. Heerlijk ontbijtje waar ik jullie komende week nog meer over ga vertellen. Mijn favoriete hoekje in mijn kamer. Kwark met appel, kaneel en thee, lekker herfstig!

Fijne week allemaal X

Advertisements

6 thoughts on “Mijn week #2

 1. Wauw wat goed van je dat je je hart volgt ipv gaat masteren. Is zo zwaar en zeker als je het niet leuk vind! Ik wil ook heel graag een visagiecursus doen.. Leuke blog heb je, ik volg je nu XO

  Like

 2. Ja precies! Heb ook heel lang als enige optie gehad om een master te gaan doen maar toen bedacht ik me opeens, toen ik echt het hele weekend zat te zoeken naar iets wat me leuk leek, waarom moet ik perse een master doen? En nu ben ik echt helemaal enthousiast haha!

  Dankjewel, heel leuk compliment! X

  Like

 3. Oeh wat fijn, gefeliciteerd! Vind je werken bij de mac ook zo leuk? Ik heb gewerkt bij het Kruidvat, een parfumerie, in de zorg, bij de Albert Heijn, bij de Bijenkorf, bij de Hunkemöller haha. Hunkemöller en de mcdonalds zijn echt mijn leukste baantjes!

  Like

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s