Project Positief Tag

Dagmar van by Dagmar Valerie heeft een super leuk project bedacht wat helemaal draait om positiviteit. Dagmar zelf is heel erg goed in positief denken dat merk je door haar hele blog heen. Ik zelf ben er de laatste jaren zelf ook heeeel veel beter in geworden. Zat ik vroeger al snel te mokken, nu bekijk ik veel dingen van de positieve kant en ik weet ook dat er altijd betere tijden komen wanneer je dat zelf wil. Afgelopen week postte Dagmar de Project Positief Tag, die ze zelf heeft bedacht. Vandaag vul ik hem voor jullie in!

Wat is je favoriete quote en waarom?
Dat zijn er twee. De eerste is een quote uit een liedje van Usher. Hij zingt: ‘Got one life, just live it just live it‘ Dit liedje luisterde ik een aantal jaar geleden heel vaak maar stond nooit stil bij wat hij zong, tot ik een tegenslag kreeg. Sindsdien denk ik er altijd aan als ik me even wat minder voel, het geeft met kracht en energie om door te gaan!  Daarnaast een quote die ik laatst ook al plaatste: ‘Create a vision that wanna makes you jump out of bed in the morning‘ hiermee bedoel ik dat je moet doen wat je zelf , in je hart wil, in plaats van wat de samenleving jouw oplegt. Voor mij is dat de vakopleiding schoonheidsspecialiste (MBO) gaan doen wanneer ik klaar ben met mijn HBO opleiding. Veel mensen snappen dit absoluut niet maar ik vind het leuk en ik wil het graag, dus waarom niet?

♡ Welke droom zou je in je leven willen realiseren?
Het zijn er een aantal, allereerst de opleiding schoonheidsspecialiste gaan doen, ondanks dat ik een HBO diploma in de pocket heb (als het goed is) na dit jaar. Als het goed bevalt wil ik ook nog visagie gaan doen en een eigen salon in de toekomst is toch wel een van mijn dromen. Daarnaast wil ik heel graag door de VS reizen, en vooral New York bezoeken, het liefst voor langere tijd (een maand bijvoorbeeld). Later wil ik heel graag een baan in de beauty / fashion media, ik houd van schrijven, het is mijn passie en dat wil ik combineren met mijn andere passies! Ook wil ik natuurlijk huisje, boompje, beestje op den duur. Volgend jaar ga ik waarschijnlijk op zoek naar een appartementje met mijn lieve vriend, dus dat is al een klein en fijn begin!
Ik weet het, het is nogal wat maar ik hoop oprecht dat mijn dromen waarheid gaan worden in de toekomst.

♡ Wat betekent geluk voor jou?
Allereerst natuurlijk gezondheid, daarnaast liefde en warmte. Kunnen genieten van het leven en daarin niet teveel struggles hebben. Fijne sociale contacten hebben en dromen kunnen en mogen najagen.

Just smile
bron

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn vriend en mijn ouders, die stellen me altijd gerust en kan me heel goed helpen relativeren en daarnaast mijn vriendinnen want daar kan ik gewoon ZO super hard mee lachen dat ik helemaal niet meer chagrijnig kan zijn. Ook mijn collega’s van de Mac kunnen me nogal eens opvrolijken wanneer gasten niet aardig zijn, met hun grappen en gezelligheid. (en dat is nogal vaak: heel veel gasten denken dat iedereen bij McDonald’s werkt daar fulltime werkt en dom is en geen doel in zijn leven heeft, in werkelijkheid zijn het allemaal studenten die heel hard werken om zichzelf te kunnen onderhouden!)

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Knuffels, ik ben er gek op, die van mijn vriend natuurlijk! Daarnaast voor eten, ik ben echt GEK op eten en ik denk er dan ook de hele dag en regelmatig ook ‘s nachts ook.
Ook voor een mooie reis zet ik mijn wekkertje graag ergens midden in de nacht.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Ik heb er de afgelopen tijd echt MEGA veel gehad, ik houd van lachen en het maakt me zo vrolijk. Ik moest afgelopen weekend een cadeau inpakken met mijn vriend en het was al 5 keer mislukt en we moesten er allebei zooo hard om lachen. Daarnaast moet ik ook heel vaak lachen om whatsappjes van vriendinnen over de gekste en raarste dingen!

♥
bron

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Dat ik tot nu toe allerlei cruciale dingen in één keer heb gehaald. Mijn havo diploma met hele goede punten, mijn scooterrijbewijs, mijn auto theorie, mijn auto praktijk, mijn propedeuse, mijn minor en nu zit ik in mijn afstudeerjaar en tot op heden gaat het goed!  Daarnaast ben ik trots dat ik mijn eigen keuzes maak, mijn eerste video online heb geplaatst. blog en hard werk en daarbij mijn eigen geld verdien.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
GENIET!! Maak je niet te druk over wat anderen van je vinden maar geniet van het nu en hier en van alles wat je doet. Probeer dit ook bewust te doen , zodat de dagen, weken, jaren niet voorbij vliegen zonder dat je er bewust bij stil hebt gestaan. Zelf moet ik hier ook af en toe nog aan werken maar ik doe mijn best en het gaat goed!

Wanneer je deze tag wil overnemen, dan mag dat natuurlijk maar vermeld er wel even bij dat hij van ByDagmarValerie komt, want dat verdiend ze!
Ben jij goed in positief denken en van de kleine momentjes genieten?

Advertisements

2 thoughts on “Project Positief Tag

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s