Tip! H&M holiday gifts

Image and video hosting by TinyPicbron

Toen ik bovenstaande campagnefoto tegenkwam MOEST ik wel direct naar de H&M webshop surfen. Wat een plaatje vind ik het. In de webshop werd ik positief verrast door heel veel leuke cadeautjes om te geven én te krijgen en dat allemaal voor de prijsjes die we van de H&M gewend zijn. Ik stelde gauw een mooie lijst op! Zoek je nog leuke cadeautjes voor de feestdagen of mooie spulletjes op je wensenlijstje mee te vullen of heb je gewoon zin om jezelf te verwennen? Kijk dan gauw verder.

Image and video hosting by TinyPicNagellaksetje €3,99 / Oogschaduw palette €2,99 / Lipstick potlodensetje €5,99 / Make-up tasje €4,99 / Bodymist €3,99 / Highlighter €5,99 / Oogschaduw palette €6,99 / Bodybutter €4,99 / Handverzorgingsset €5,99 / Nagellak €2,99 / Bodybutter €3,99 / Blush €4,99 / Shower cream €3,99 / Make-up setje €6,99.

Word jij hier ook zo hebberig van?

Advertisements

10 thoughts on “Tip! H&M holiday gifts

  1. Mooie items! Ik heb toevallig net nog een bestelling gedaan via de webshop maar niets van deze spullen. Ik vind ‘t mooi om te zien maar het is niet echt iets voor mij. Sowieso doe ik niks aan de feestdagen. 🙂

    Like

  2. Ik ben echt positief verrast over de prachtige make-up items die de H&M heeft ❤ Vooral de blush in hartjes vorm en het oogschaduw palette met zes kleurtjes vind ik heeel erg mooi!

    Like

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s