Spam je blog / webshop / social media!

Ik vind dit altijd zo ontzettend lief van andere bloggers, dat ik het zelf ook weer eens wil doen. Nu mijn bezoekersaantallen aanzienlijk stijgen, ik alweer 3 jaar deze blog beheer (met tussenpozen) en net mijn domeinnaam weer heb verlengd vond ik het dus tijd worden om mijn lieve lezers en medebloggers een beetje in de spotlights te zetten.

inspire | via Facebook
En zo is het maar net! bron

Natuurlijk vind ik het ook heel erg leuk als jullie mij volgen, vooral op Instagram, Twitter en Bloglovin’, omdat ik daarop het meest actief ben.

Mij volgen op Bloglovin kan hier
Mij volgen op Twitter kan hier
Mij volgen op Instagram kan hier

Ook komt er binnenkort een leuke winactie aan voor jullie, om jullie nogmaals te bedanken!

Advertisements

11 thoughts on “Spam je blog / webshop / social media!

 1. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

  Like

 2. Wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Maaike, ik ben 21 jaar oud en ik blog nu bijna een half jaar op http://www.xmmke.blogspot.nl Het meeste waar ik over blog is beauty, vooral in de zin van nieuwe beauty producten en Look of the Days met een leuke make-up look. Daarnaast post ik ook veel over persoonlijke dingen! Neem gerust een kijkje zou ik zeggen! 🙂

  Like

 3. Spammen is natuurlijk altijd leuk en een beetje aandacht voor mijn blog kan nooit kwaad, dus bij deze.

  Mijn naam is Stacey en op mijn blog http://www.Legally-Brunette.nl blog ik over alles wat mij bezig houdt in het leven. Je kunt het zien als Fit, Food, Fashion en Life.

  Met een passie voor hardlopen, eten, winkelen en fotografie komt iedereen wle aan zijn trekken op mijn blog of via mijn instagram http://instagram.com/stayctje.

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen.

  Like

 4. Hoi, wat een leuk blog heb je. Ik ben pas net met mijn Nederladstalige blog (http://itsmeastrid.wordpress.com/) begonnen. Mijn posts tot nu toe zijn best persoonlijk, zoals een post over het herstellen van een eetprobleem en de #projectpositief tag. Ik ben blind dus foto’s zul je weinig tegenkomen (tot nu toe nog geen), en fashion/beuaty vind ik wel interessant om over tje lezen maar kan er zelf weinig mee. Ga nu jullie blogs bekijken. 🙂

  Like

 5. Wat super leuk 🙂 ik ga denk ik ook maar eens een ‘rubriek’ als deze starten! Ik gun het andere bloggers ook enorm!

  http://www.Stephanievandrunen.nl is mijn persoonlijke lifestyle blog waar ik alles online zet wat ik leuk vind! Zo vertel ik over mijn gemaakte reizen, mijn relatie, mijn jeugd, mijn favoriete muziek, plaats ik outfit foto’s en nog veel meer. En ik vind het gewoon heel erg leuk om te doen 🙂

  Like

 6. Leuk leuk, ik kom je volgen! Ik maak regelmatig een lijstje met mijn favoriete blogs, maar ik ga ook eens zo’n blog als deze maken. Ook tof om te ontdekken wie je zo’n beetje volgt.

  Ik blog over Travel & Lifestyle op http://www.marcellamolenaar.nl Morgen komt weer een blog over onze roadtrip door Nieuw-Zeeland op mijn site, maar ik schrijf ook graag over mijn eigen stad Leeuwarden. Of over een goed boek of fijne film. Heel veelzijdig dus!

  Like

 7. Toevallig, bij mij mag he nu ook spammen, dus ga vooral je gang.

  Zelf blog ik op http://images-and-words.nl
  Ik heb een persoonlijk blog en doe daar dat waar ik zin in heb. De ene keer een plog, de andere dag een stukje muziek, dan weer een favoriet uitgelicht, en ook die favoriet is zeer uitgebreid van heerlijke douchespullen tot een goeie app 🙂

  Kom vooral gewoon eens kijken

  Like

 8. Wat leuk! Mijn blog is te vinden op http://www.estrellaweb.nl
  De inhoud is erg gevarieerd. Ik schrijf eigenlijk over alles wat ik leuk vind, maar ik heb zéker geen beautyblog (dat is het engie onderwerp wat nauwelijks voorbij komt). Ik schrijf onder meer over fotografie, tips, leuke iPhone apps, persoonlijke verhalen en meer. En mijn blog vierde vorige week nog haar 12.5-jarig jubileum!

  Like

 9. Legaal spammen is altijd leuk! En lief van jou 😉 Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken toch!

  Mijn blog : http://www.simplynspecial.wordpress.com
  Hier schrijf bijna 1 maand dagelijks over alles wat me bezig houdt en té leuk is om niet te delen. Denk hierbij aan beauty, home, diy en personal. Ik steek hier erg veel tijd en plezier en hoop dat dit ook te zien is voor anderen 🙂 Ik zou het leuk vinden als je een kijkje en wellicht een reactie achterlaat.

  Liefs Nina

  Like

 10. Wat een leuk initiatief (en mijn complimenten voor jouw leuke blog!) Ik ben redelijk nieuw in blogland en blog pas sinds een maand op http://www.dochterlief.nl, een mama- en lifestyleblog.

  Hierop schrijf ik voornamelijk over mijn belevenissen als moeder. Ik vind het ontzettend leuk en krijg er veel energie van, maar meer lezers zijn uiteraard altijd welkom! 🙂

  Like

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s