2015

Año nuevo
bron

Lieve lieve lezeressen (en lezers wellicht?),
Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe voor 2015. Alle liefde, gezondheid, geluk, en mooie make-upjes en kleding natuurlijk haha! Maar vooral heel erg veel geluk, ik hoop dat 2015 veel mooie dingen mag brengen voor jullie!
Ook hoop ik dat jullie een hele leuke en gezellige jaarwisseling hebben gehad.

2015 wordt voor mij heel waarschijnlijk een bijzonder jaar vol veranderingen, welke ik voor mezelf en voor jullie op een rijtje heb gezet. Kijken jullie mee naar mijn 2015? 🙂

Thuis wonen
Na 3 jaar in een studentenhuis te hebben gewoond ga ik in februari weer thuis wonen, ik ga namelijk afstuderen op een stageplek vlakbij mijn ouders’ huis en heb daarvoor ook de rust nodig die ik in mijn studentenhuis niet kan vinden. Ik ga dus ook weg uit Tilburg wat ik inmiddels toch wel een beetje als mijn stadje beschouw. Gelukkig blijf ik er zolang ik nog een OV heb voorlopig werken en wie weet kom ik er ook wel weer terug als ik afgestudeerd ben!

💞
bron

Afstuderen
Dat brengt me meteen op het volgende puntje.. iets wat ik nog ‘even’ moet zien te doen dit jaar, namelijk afstuderen. Op dit moment zit ik middenin mijn proefscriptie voor een onwijs leuk bedrijf, namelijk Culy! Dit is mijn laatste blok en ik heb dus ook nog maar één tentamenweek. Daarna begint mijn afstudeerstage en het schrijven van mijn scriptie. Ik hoop in juni af te kunnen studeren. Ik doe er in ieder geval mijn uiterste best voor en meer kan je niet doen toch?

Studio / appartement
Als ik afstudeer wil ik ook lekker gaan werken. Ik hoef niet meteen een baan die aansluit bij mijn HBO opleiding, het lijkt me lekker om gewoon lekker te werken in een winkel zoals Ici Paris, Douglas, Etos of een kledingwinkel bijvoorbeeld. Daarnaast wil ik ook weer op mijn zelf gaan wonen en wanneer ik werk kan dat ook. Ik wil een studio of appartement voor mijzelf of samen met mijn lieve vriend. De drukte van de stad maar de rust van een eigen huisje, perfecte combi!

🎆🎉

bron

Nieuwe opleiding
Daarnaast wil ik ook de vakopleiding schoonheidsspecialiste gaan doen. Beauty, schoonheid en daarnaast ook visagie en nagels vind ik fantastisch leuk. Te beginnen met schoonheid. Het lijkt me zo gaaf om hier (ook) mijn beroep van te kunnen maken, maar ook gewoon voor de kennis vind ik het geweldig, gewoon omdat ik het zo leuk vind. Deze opleiding duurt maar één jaar en is maar twee dagen per week maar ik vind het heerlijk om mijn studentenleven nog een jaar te verlengen met iets wat ik enorm leuk vind.

Bloggen
Afstuderen = meer tijd hebben voor het bloggen. Ik vind het bloggen ZO fantastisch en leuk. Ik word er blij van en zou het er liefst echt AL mijn tijd in steken maar dat is op dit moment denk ik niet zo slim haha. Ik vind het heel leuk dat ik steeds meer bezoekers en vooral reacties krijg. Geeft elke dag weer een kick!

New Year
bron

Daarnaast hoop ik op een gezond en liefdevol jaar vol leuke dingen en gezelligheid samen met mijn lieve vriend, vriendinnen en mijn familie.

Heel veel liefs,
Simone

PS: doe je al mee aan deze leuke winactie?

Advertisements

10 thoughts on “2015

  1. Jij ook een heel mooi 2015 toegwenst, dat al je dromen mogen uitkomen! Wat leuk dat je de opleiding voor schoonheidsspecialiste wilt gaan gaat volgen! 🙂

    Like

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s