10 – random facts about me

study hard dream bigEn zo is het maar net! Hoop ik.
bron

Het is weer tijd voor een persoonlijk artikeltje, omdat ik dat de laatste tijd zo leuk vind om te schrijven. Aan de bezoekersaantallen te zien vinden jullie dat ook heel leuk, dus ik zie daar een win-win situatie! Natuuurlijk vind ik het ook nog steeds héél erg leuk om beauty en fashion artikelen te schrijven, vooral nu ik een nieuwe camera voor mijn verjaardag heb gekregen en het foto’s maken opeens makkelijker én leuker is. Dus verwacht de komende tijd ook veel reviews, looks, outfits enzovoorts.

emoji Sparen
Ik neem me altijd voor om enorm te gaan sparen voor mooie reizen naar New York, designertassen en schoenen en dat soort dingen. Maar weet je, wanneer het puntje bij paaltje komt, dan geef ik mijn geld toch veel liever uit aan bergen kleding en make-up en gezellige uitstapjes zoals etentjes. (oké, soms ook prullaria)

️△ | via Tumblr
bron

emoji Afstuderen
Ik vind dat hele afstuderen maar niks. 4 jaar studie zijn aan me voorbij gevlogen en opeens moet ik allemaal keuzes gaan maken. Tussendoor moet ik ook nog even twee scripties schrijven waardoor ik regelmatig zit te zenuwpezen. Maar ik doe mijn best en meer kan ik niet doen, toch?

emoji Eten
I loooove food. Ik lust echt bijna alles en ik vind ook bijna alles lekker. Ik heb eigenlijk ook altijd zin om te eten haha. Gelukkig kan ik me goed inhouden en fiets, werk en loop ik veel en loop ik ook meerdere malen per week hard.

emoji Bloggen
Wanneer ik aan het bloggen ben, foto’s aan het maken ben, nieuwe geshopte spulletjes en reviews met jullie deel, reacties en bezoekersaantallen zie heb ik standaard een smile op mijn gezicht. Ik vertel ook heel graag over mijn blog hobby aan bijvoorbeeld mijn ouders, vriendinnen en vriend. Volgens mij worden ze af en toe gek van, maar dat maakt me niet uit want ik ben gewoon super enthousiast. Ik hoop er volgend jaar nog veel meer tijd in te kunnen steken en mijn blog verder te kunnen professionaliseren.

emoji Geur
Ik ruik heel goed. Soms is het fijn (lekkere luchtjes, kom maar door! ik ruik de bakker op kilometers afstand en ook Lush weet ik in elke stad zo te vinden) maar er zijn natuurlijk ook minder leuke luchtjes. Zo gebeurt het regelmatig dat ik spuug misselijk wordt van iemand die niet zo fris ruikt in het openbaar vervoer bijvoorbeeld. Wat wel grappig is, is dat ik in een parfumerie heb gewerkt en dus veel geurtjes ken en ook vaak herken bij mensen die zomaar langslopen!

Untitled
bron

emojiTv
Ik kijk nooit iets rechtstreeks via de tv. Behalve wanneer ik mee kijk met mijn ouders, al is dat soms ook niet rechtstreeks omdat we thuis een Smart Tv hebben. Ik kijk altijd serieus terug. Lekker in bed, wanneer ik het zelf wil. Op dit moment volg ik Divorce en Wie is de mol! Allebei heel leuk.

emoji Donkerblauw
Donkerblauw is mijn all-time favourite kleding kleur. Maar eigenlijk heb ik helemaal niet zoveel donkerblauwe items. Gelukkig heb ik mijn winterjas die ik elke dag aankan! Daarnaast draag ik de laatste tijd ook wat meer lichtere kleuren, zoals lichtroze. Welke kleur ik ook draag: mijn sieraden zijn vaak roségoud, because I love it!

emoji Nagels
Ik droom al mijn hele leven van mooie, smalle, stevige nagels. Maar nee hoor! Ze zijn breed, slap en zien er niet uit. Ik wil heel graag eens gelnagels proberen maar 1) ik vind het zo duur en 2) ik mag het niet vanwege mijn werk. Wel wil ik dat ze er verzorgd uitzien dus op de dagen dat ik niet werk zul je mij niet spotten zonder nagellakje.

emoji Schoonheidsspecialiste en visagiste (en als het even kan ook nagelstyliste)
Ik zie mezelf al helemaal zitten, in mijn eigen salonnetje. Lekker bezig zijn met beauty, elk uur iemand nieuws om een gezellig praatje mee te maken en daarnaast ook nog eens centen verdienen. Helaas helaas, nog geen werkelijkheid maar: dromen mag!

💄
bron

emoji Het geluid van beauty spulletjes
Ohh wat hou ik van het geluid van flesjes nagellak, potten bodybutter, lipsticks, en blush. Haha ik kan er niets aan doen maar ik vind het gewoon zo rustgevend ofzo. Daarnaast vind ik het ook heel erg mooi om te zien. Ik fotografeer alles dan ook het liefst 100 keer!

Zo! Het is een flinke lap tekst, dus ik ben benieuwd of er lezers zijn die alles lezen, haha. Zo ja, dan weet je weer een heel stuk meer over mij en mijn leventje.

Fijn weekend! emoji
Liefs, Simone

Advertisements

11 thoughts on “10 – random facts about me

  1. Wat leuk zo’n persoonlijk artikel. Zo leer je de persoon achter de blog toch altijd een stuk beter kennen 🙂 Ik kan ook altijd eten hihi.

    Like

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s