Favorieten – Loavies

Zoals jullie weten ben ik gek op het afstruinen van fashion en beautywebshops. Loavies is zo’n webshop waarop ik regelmatig een kijkje naam, maar waar ik uiteindelijk om de één of andere reden niets bestel. Ik wijk altijd weer af naar Guts&Gusto wat mijn favoriet blijft, maar kijken en inspiratie opdoen is altijd leuk. Op dit moment is de eerste herfstcollectie binnen bij Loavies en daarin zitten best hele leuke items. Mijn favorieten deel ik vandaag met jullie!

 photo loavies_zps3qepi737.png

♥ Peplum tops blijven goed. Ze doen mijn figuur goed en ze zijn makkelijk te combineren. Daarnaast vind ik ze ook chique staan en daardoor draag ik ze graag tijdens het uitgaan. Deze peplum top heeft een leuk extraatje, op de rug lopen de banden gekruist waardoor de rug een subtiel, klein stukje open is. Deze top kost €25,00.
♥ Rosé goud blijft mijn favoriet voor sieraden, dat weten jullie inmiddels wel. Deze bangle, inclusief mooie quote, zou ik graag aan mijn arm zien. De armband kost €14,95.
♥ Een flaphoed in een taupe kleur. Ik vind flaphoeden echt heel erg leuk maar ik heb er nog nooit één gekocht. Waarom? Geen idee. Deze kost €19,95 en lijkt me fijn te combineren met al het zwart dat ik draag.
♥ Leren jasjes: genoeg, winterjassen: genoeg, tussenjassen: te weinig.. Ik heb één parka die tussen de seizoenen door kan, maar die is niet echt netjes. Deze jas in bordeaux rood vind ik wel heel netjes en daarnaast ook erg mooi. Ook weer mooi te combineren met al het donkergrijs en zwart dat ik draag. Ik vind het model ook erg leuk. De jas kost €49,95.
♥ Deze tas is echt liefde op het eerste gezicht! Wat een geweldig model en de combinatie met het goud maakt hem voor mij perfect. Deze tas kost €34,95, wat ik een schappelijke prijs vind.
♥ Deze donkerblauwe, nauw aansluitende jurk zie ik al helemaal voor me met een panty en mooie laarsjes. Laat de herfst maar komen!

Krijgen jullie ook zo’n zin om herfstige of zelfs winterse outfits te gaan dragen?
Liefs, Simone

Advertisements

4 thoughts on “Favorieten – Loavies

  1. Hele leuke items! Ik heb toevallig ook afgelopen week een wishlist online geplaatst. Mag jij eens raden uit welke webshops :-)! Juist: o.a. Loavies en Guts & Gusto hihi!

    Like

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s