Mijn nieuwe horloge

Is ‘ie niet mooi? Wat ben ik toch blij met mijn nieuwe horloge. Mijn blog gaat natuurlijk vooral over gezond leven, voeding en sporten en dat is omdat dat mij gelukkig maakt. Maar zoals je in mijn bio, links in de sidebar leest, schrijf ik over alles wat me gelukkig maakt en daarom kon ik het niet laten dit pareltje met jullie te delen. Ik heb hem cadeau gekregen van de allerliefste, gewoon zomaar.

Het is een Michael Kors horloge in het zilver. Het is een hele mooie platte klok en band. De band is zo dun dat ik het net op een armband vind lijken, heel chique. De steentjes en de simpele wijzerplaat vind ik ook prachtig. Het horloge past overal bij en ik ga hem dan ook elke dag met heel veel plezier dragen. Ik kan met geen beter gevoel de tijd in de gaten houden, denk ik!

XOXO, Simone

Advertisements

7 thoughts on “Mijn nieuwe horloge

  1. Prachtig! Het is inderdaad echt een pareltje. Ik heb een roségoud Michael Kors horloge maar zou ook graag een zilveren willen!

    Like

  2. I have noticed that online education is getting common because attaining your degree online has become a popular method for many people. Many people have definitely not had an opportunity to attend a conventional college or university however seek the increased earning poisebilitsis and career advancement that a Bachelor Degree affords. Still others might have a diploma in one field but would choose to pursue one thing they now have an interest in.

    Like

Laat je een reactie achter? :-)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s